2012. július 12., csütörtök

The end

Kicsit megkésve, már itthonról írok. Talán már felesleges leírni az utolsó napokat, hiszen a gyerekek már otthon vannak, és elmesélték az élményeiket. Mégis leírom most azoknak, akik online követték a tábor eseményeit, hogy a kilencedik nap csúcspontja a szlovák cserkészektől átvett játék, aminek magyar megnevezése még nincs is, nálunk is "bojová hra" néven futott. Annyira népszerű lett a gyerekek között, hogy kérték, minden táborban legyen ilyen. Játékszabályokat nem írok le, úgy érzem, nem kell sok idő ahhoz, hogy rohamosan terjedjen ez a játék a szövetségben. :) Utolsó előtti nap is már megkezdődött a táborbontás, amit az utolsó nap nagyon ügyesen be is tudtunk fejezni.

A blog továbbra is létezni fog, de újabb bejegyzések már nem fognak felkerülni, viszont a felvett csatakiáltások és indulók, illetve képek még fel lesznek töltve, ezeket várják még a következő hetekben. Mivel a tábor legtöbb szervezője jelenleg vezetőképző táborokba indul, így lehetséges, hogy a procedúra kicsit el fog húzódni, de mindenképpen fel fognak kerülni az említett dolgok.

Köszönjük, hogy figyelemmel kísérték a táborunkat!

Kiss Angi

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük Nektek -Nagy Cserkészek - az élménydús tábort, várjuk a további képeket.Csak pozitívumokat hallottam..egy panasz sem volt,sőt a meleg sem volt gond..

    VálaszTörlés
  2. A királyhelmeci fényképezővel készített képek (400 db kép) elérhetőek itt:
    https://picasaweb.google.com/103517525107238612302/Csapattabor2012Diosjeno02

    VálaszTörlés